Presiis Poro on kehitetty yhteistyössä Ranualaisen Perttu Mikon kanssa. Presiis Poron kehityksessä on ollut päämääränä edullinen ja toimiva rehu talven ruokintaan.

”Rehun kehitys on alkanut jo useampi vuosi sitten, alusta asti rehu on ollut hyvälaatuinen ja toimiva, joten siihen on tarvinnut tehdä vain pieniä muutoksia. Viimeisimpänä suurena muutoksena rehuun lisättiin orgaaniset hivenaineet”

Presiis Poro on testattu toimivaksi jo kolmen ruokintakauden aikana. Rehulla on päästy hyviin kasvuihin ja vaatimet, hirvaat sekä vasat ovat pärjänneet hyvin talven yli. Rehussa mukana olevilla orgaanisilla hivenaineilla on tuettu porojen terveyttä. Maittava, tasalaatuinen ja laadukas rae on tuonut varmuutta talven ruokintaan. Erityistä kiitosta rehu saa myös siitä, että se ei pölise.

”Maittava ja laadukas rae on helpottanut työtä, rehu maistuu poroille varmasti ja se ei pölise. Tällä rehulla ollaan kyllä päästy hyviin vasapainoihin ja kun on aidalla vertailtu, ei voi kyllä moittia.”

Rehun suunnittelussa on panostettu myös laadukkaisiin raaka-aineisiin. Presiis Poroon on lisätty mm. parhaimmat hivenaineemme ja glyserolia tukemaan energia-aineenvaihduntaa. Rehusta löytyy myös pötsin toimintaa tasapainottavaa soodaa ja kasviöljylisäys estämään paljehtumisia.

Kuljetukset poronrehujen osalta on saatu sujumaan hyvin ja kuljetuksien järjestely Feedexillä on todella joustavaa. Sopimusautoilijoiden kanssa kuormia saadaan tarvittaessa myös nopealla aikataululla liikkeelle.

”Yhteistyö niin poronrehujen kuin nautakarjan rehujen suhteen on toiminut hyvin. Tarve poronrehujen kehittämiseen oikeastaan lähtikin siitä, että saadaan kaikki palvelu samasta paikasta ja kaikki siilot täyteen samassa kuormassa!”

Yhteistyö Feedexin kanssa rehujen osalta toimii hyvin myös lypsykarjan parissa. Asiantuntevat ja käytännönläheiset alue-edustajat ja heidän mukanaan tuovat lisäpalvelut antavat tilalle paljon, sillä edustajat panostavat työhönsä kouluttautumalla viimeisimmän tiedon parissa ja jokaisella tilakäynnillä pyritään kehittämään toimintaa eteenpäin.

Alue-edustajilla on työkaluinaan käytössä mm. ruokinnansuunnitteluohjelmistot, appeen- ja lannanseulontavälineet sekä monipuolista ammattitaitoa.
Ongelmanratkaisu on toimintamme vahvuus!

Suodattimet
Ominaisuudet

Erikoisrehu

Presiis Poro

Presiis Poro on laadukas, Suomessa valmistettu porojen täydennysrehu. Monipuolinen raaka-ainepohja, maittava rae ja optimaaliset pitoisuudet auttavat poroja jaksamaan talven yli. Rehu sisältää glyserolia tasapainottamaan energia-aineenvaihduntaa, kasviöljyä estämään paljehtumisia  ja soodaa tasapainottamaan pötsin toimintaa. Rehuun on myös lisätty orgaaniset hivenaineet, jotka tukevat niin kasvua, terveyttä kuin aineenvaihduntaa.
Presiis Poron toimivuus on osoitettu jo useana talvena asiakastiloillamme.

Sisältää Bioplex®, orgaaniset hivenaineet:

  • Tärkeät hivenaineet (sinkki, kupari ja mangaani) luonnonmukaisessa muodossa
  • Imeytyy paremmin kuin epäorgaaniset hivenaineet
  • Eläin voi varastoida niitä kudoksiinsa ja hyödyntää helposti

 

Pakkaukset
1000 kg suursäkki
30 kg säkki / 540 kg lava
irto
Sisältö
OIV g/kg ka
87
PVT g/kg ky
-13
MJ/kg ka
11,5
Kosteus %
12,0
Raakavalkuainen %
10,3
Raakarasva %
3,5
Raakakuitu %
11,7
Hehkutusjäännös %
6,5
Kalsium (Ca) g/kg
5,3
Fosfori (P) g/kg
2,6
Magnesium (Mg) g/kg
3,0
Natrium (Na) g/kg
5,6