Kontinuerlig produktutveckling - hög kvalitet

Oy Feedex Ab grundades år 1992 och är i dag ett familjeföretag som ägs av familjen Fors. Företaget sysselsätter ca. 35 personer och omsättningen ligger runt 26 miljoner euro.

Feedex tillverkar djurfoder för tre olika kundgrupper: gårdsfoder till husdjursproducenter, foder till pälsnäringen samt foder och fodertillskott till häst.

Feedex utgör en länk i livsmedelskedjan genom gårdsfoder till nöt. Kvalitet är en kärnfråga för Feedex. För att framställa livsmedel av hög kvalitet krävs att djuren utfodras med välbalanserat foder. Feedex strävar efter att i sina foderblandningar kunna erbjuda kunderna de senaste forskningsrönen. Lantbrukarna, i sin ekonomiskt trängda situation, behöver kostnadseffektiva produktionsmedel. En uppskattad tjänst är att Feedex också kan framställa foder enligt kundens eget önskemål.

Feedex styrka och kärnvärde är att erbjuda kunder och samarbetsparterns utmärkt service och flexibilitet. Eftersom Feedex är med där kunderna finns, så kan vi lyssna till dem och agera snabbt för att erbjuda nya lösningar.