Finländsk fodertillverkare till er tjänst!

Feedex tillverkar och säljer lantbruksfoder. Tack vare samarbete med internationella partners, har vi till förfogande den senaste forskningen från hela världen. Genom att kombinera erfarenhet med nya forskningsresultat kan vi garantera kvalitetsfoder och fram för allt foder som håller djuren friska och samtidigt ger förutsättningar för höga produktionsnivåer.

Vårt sortiment består av mångsidiga foder för nöt, svin och hästar. Allt från helfoder till koncentrat, från mineraler till foderkomponenter, såväl i mjölform som i pelletform. Vi tillverkar även foder under produktnamnet Presiis, det är ett foder som är sammansatt helt enligt kundens önskemål.

Våra representanter är utbildade för att betjäna er när det gäller utfodring av produktionsdjur, kontakta oss så ser vi hur vi kan hjälpa dig för att uppnå optimal produktion. Tillsammans är vi starka!

I år firar vi vårt inhemska familjeföretags 30 åriga verksamhet (1992 - 2022). Vi vill sända ett varmt tack till alla kunder och samarbetspartners för dehär åren. Vi fortsätter resan tillsammans!

HÖSTEN 2022 - MÖGELGIFTER
Växtsäsongen 2022 ligger bakom oss. Som tur var skörden bättre än förra året, men mögelgifter verkar vara en större risk nu än tidigare säsonger. "Jag…